Din frisör i Uppsala

Eva

Eva
Jag heter Eva och är en av delägarna i Salongen och jag har arbetat som frisör här i Uppsala i många år. Att träffa människor, skapa, vara kreativ och ha kul på jobbet gör att jag älskar att vara frisör på Salongen! Jag har gesällbrev och kan nu från 2015 även titulera mig frisörmästare. Välkommen!

Maria Thorèn

Maria T
Jag är en frisör som älskar att forma och förändra hår. Allt från en klippning och färgning till löshår. Ser fram emot varje säsongs utbildningar och kurser. Vill du bli av med hårväxt i ansiktet kan jag hjälpa dig att ta bort det med tråd. År 2010 öppnade vi vår egen salong här i Uppsala och det är jätteroligt. Varmt välkommen!

Maria Aastrup

Maria J
Som frisör får jag uttryck för min kreativitet och ständigt utvecklas. Där det sociala mötet och hantverket gör resultat. Jag gör alla former av klippningar och färger till uppsättningar. Jag utbildade mig på frisörskolan i Uppsala. Gjorde mitt gesällbrev 2006. Nu är jag stolt delägare av Salongen!Varmt välkommen!

Elinore Wolrath

Elinore
Jag har arbetat som frisör i många år på olika salonger i Uppsala. Jag älskar mitt jobb, att få vara kreativ och skapa är bland det roligaste jag vet. Min ambition mot dig som kund är att du alltid ska lämna Salongen nöjd. Mitt fokus ligger i all typ av färgförändringar, nu jobbar jag även som färg colorist för Goldwell. Välkommen till mig!